Autor: 021.rs

Novi Sad
03.06.2019.
08:40
"Hasanaginica" po motivima drame Ljubomira Simovića, u režiji Andraša Urbana, najbolja je predstava 64. Sterijinog pozorja, odlučio je žiri kojim je predsedavao književnik Dževad Karahasan.
  • Nemanja

    04.06.2019 10:56
    @gari

    Ne vidim kakve veze ima što se zovem Nemanja, pa nisam 'Neđo' ili 'Boro'. A ova stranice baš i jesu za pljuvanje zatucanih smarača koje svrbe Kokanove predstave i druge nazivaju kvaziintelektualcima, a sami se lože na razne Bećkoviće i Jerotiće i drugo laprdanje za maloumne.
  • Tihi Don

    04.06.2019 10:16
    Sramota
    Odledao sam sve predstave na ovogodišnjem pozorju i smatram da je velika sramota što je Kokan dobio nagradu za režiju i što je Hasanaginica najbolja predstava. Kozocid je u svim elementima bii daleko najbolja presstava i rediteljski i kompletno
  • gari

    03.06.2019 13:55
    @Nemanja
    zoves se Nemanja a prozivas 'cirilicare'
    ocito nisi skapirao da ove stranice nisu za pljuvace i bolesnike, terapiju odradi u ustanovi i postedi normalan svet
    hvala
  • Maja

    03.06.2019 12:00
    Klokan
    Bila sam u toj publici i nisam stekla utisak da je bilo kome pogodio žicu.Ljudi su bili šokirani,aplauzi mlaki.Prosto,vulgarno....Svaka druga reč je psovka a prdež se (bukvalno ) provlači kroz celu predstavu.Predstava definitivno ima radnju i pouku ali se ide na šokiranje publike.Konkretno se rijalitiji,političari I još štošta spominju u lošem kontekstu a meni je ova predstava po količini prostota išla pod ruku sa istim i ja nisam shvatila u čemu je razlika.Odavno su psovke zavladale našim filmovima a sad su se preselile I u pozorište.Ako ne umeš da napraviš predstavu I suptilno I na fin način preneseš poruku šarenolikoj publici nemoj da se baviš tim poslom.U svakom slučaju Sterijino pozorje je iz godine sve lošije I ne mogu da se setim kada me je poslednji put neka predstava stvarno oduševila.
  • Nemanja

    03.06.2019 10:05
    @Клокан

    Ne prdi, ćiriličaru. nekog kanda još svrbi 'Na Drini ćuprija', a?
  • Клокан

    03.06.2019 09:24
    То што је Кокан добио за најбољу режију само је доказ колико је Стеријино позорје медиокритетски догађај. Коканова режија је толико банална да не знам у ком озбиљном театру би то могло проћи. Али макар је публици погодио у жицу. То му није био проблем, пошто је публика скуп полуобразованих квазиинтелектуалаца који себе виде као грађанску елиту. Онда се после чудимо какви су они ниже образовани.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna